Sproet

Heb je zin in een week vol toffe spelletjes? Of wil je keihard ravotten in de bossen? Is knutselen je ding of hou je van een verkleedpartij en een toneeltje? Zingen en dansen? Plonsen in de zwemvijver?

En dit alles het liefste samen met een pak kameraadjes en een stel toffe animatoren?

Dan is Sproet er voor jou!

Voor wie?

Als je in Kasterlee, Lichtaart of Tielen woont of naar school gaat, en dit jaar 6 tot 12 jaar oud bent of wordt, dan kun je Sproeter worden.

Waar?

Wij sproeten op het domein Rulheyde, middenin onze gemeente. Daar rijden geen auto’s en is er volop bos, gras en duin om te ravotten.

Als het mooi weer is spelen wij zo veel mogelijk buiten, maar valt er een keertje regen dan kunnen we binnen zitten in onze chalet of onze circustent. De animatoren hebben hiervoor een regenprogramma voorzien.

Ooit al eens je haar willen verven? Bij sproet kan dat. Deze kids kozen voor een flaterend blauw.
Buiten knutselen op het podium.

Wanneer?

Sproet gaat vier weken door in augustus, telkens van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen (15 augustus) is er geen Sproet.

Het Sproetprogramma loopt van 9 uur ’s morgens tot 5 uur in de namiddag, maar je kunt al vroeger komen (vanaf 8 uur) en ook langer blijven (tot 6 uur).

Wat heb ik nodig?

Het allerbelangrijkste is … je blij gezicht.

Vergeet je knapzak met je middageten en drinken niet. Ook krijg je een lekker en/of gezond vieruurtje van Sproet.

Ravotkleren die tegen een stootje, een vlek en een druppel kunnen zijn echt wel nodig. Het modieuze Sproet T-shirt is vrijblijvend te bestellen bij inschrijving.

Snoep, zakgeld, Nintendo, Smartphone… laat je best thuis.
En misschien kun je het Sproetlied al wat oefenen.

Groepsfoto van de paarse groep.

Word sproeter!!

Inschrijven voor Sproet doe je steeds per week. Elke kandidaat-Sproeter kan inschrijven voor een of meerdere weken Sproet. Het aantal deelnemers in elke Sproetweek is beperkt.