Kastaar

Een Kastaar beleefd avonturen in een groep leeftijdsgenoten onder leiding van twee animatoren. Een week Kastaar omvat minstens een tweedaagse tocht, een uitstap, kampvuur en zelf koken.

Activiteiten zoals een vlottentocht, muurklimmen, kanovaren en death ride stonden de afgelopen jaren op het programma, maar ook een dorpsspel en een (spontaan) vrij podium op de Blankenbergse dijk. Een Kastaar laat zich niet kennen.

Voor wie?

Een Kastaar is een 13-15 jarige jongere uit Kasterlee, Lichtaart of Tielen die maar al te graag een zomerse avonturenweek wil meemaken.

Te groot voor Sproet en te jong om animator te worden?
Kom bij Kastaar!

Waar?

Het JeKa in Kasterlee, naast sporthal Duineneind, is sinds enkele jaren onze uitvalsbasis. Maar het liefste trekken we voor onze activiteiten de wijde wereld in.

Kastaar vertrekt bij de Neterust met de kajak.
Groepsfoto van Kastaar.

Wanneer?

De twee Kastaar weken vallen steeds in augustus. Welke twee weken precies kan verschillen, kijk daarvoor naar het specifieke aanbod voor een bepaald Sproetjaar.

Een Kastaardag duurt van 9 tot 17 uur, behalve op donderdagavond want dan is er een tweedaagse met overnachting voorzien.

Word Kastaar!!

Je schrijft steeds in voor een volledige week Kastaar. Wil je twee weken meemaken dan kan dat natuurlijk. De beide weken hebben verschillende animatoren en een eigen programma.