Inschrijven

Wilt je kind deelnemen aan een van onze weken Sproet of Kastaar dan moet er voor eind mei ingeschreven worden.

Zorg ervoor dat u de identiteitskaart (rijksregisternummer) van de deelnemer(s) bij de hand hebt. 

Na inschrijving krijgt u per kind een overzicht en uitnodiging tot betaling via E-mail. Speelpleinwerking Sproet vzw gebruikt ook E-mail voor eventuele andere communicatie.

De betaling doet u steeds met een bankoverschrijving. Gebruik steeds de ontvangen gestructureerde mededeling, die verschillend is per ingeschreven kind. Wanneer uw betaling is verwerkt ontvangt u automatisch een bevestigingsmail.

Online inschrijvingen

De inschrijving gebeurt in een aantal stappen

1. Registreren / inloggen

Wie vroeger reeds online inschreef kan gewoon terug inloggen met de gebruikersnaam en paswoord van bijvoorbeeld vorig jaar.

Gebruikersnaam of paswoord vergeten? Geef hier uw mailadres in om uw inloggegevens op te vragen.

Nieuwe gebruikers moeten zich eerst registreren.

  • Registreren gebeurt slechts één maal per gezin, waarbij alle gezinsgegevens ingegeven worden. Zo moeten adres, telefoonnummers, huisarts e.d. niet voor elk kind opnieuw ingetikt worden.
  • Uw registratie blijft geldig voor de volgende jaren. Wie zich vorig jaar al registreerde hoeft dit dus niet opnieuw te doen. U wordt wel jaarlijks verplicht om uw gegevens na te kijken en aan te passen waar nodig.

2. Inschrijven

Op de hoofdpagina kunt u één of meerdere kinderen van uw gezin inschrijven. Het is ook mogelijk om uw inschrijvingen (beperkt) te wijzigen.

  • Merk op dat inschrijven of wijzigen enkel mogelijk is tijdens de inschrijvingsperiode. Deze wordt op de hoofdpagina vermeld. Na elke inschrijving en wijziging ontvangt u een overzicht via e-mail.

Neem aub de tijd om de instructies en beschrijvingen op de verschillende schermen zorgvuldig te lezen en alle gegevens zo nauwkeurig mogelijk in te vullen

4. Betalen

De betaling gebeurt via bankoverschrijving. Er moet een betaling gebeuren per ingeschreven kind, met vermelding van de juiste gestructureerde mededeling.

Met klei maken de kinderen een heel parcour. Vervolgens steken ze hier stekjes in, achter elkaar. Wanneer alles klaar is wordt het parcour aangestoken. En kunnen ze genieten van hun creatie.

Hulp nodig?

Lukt het niet om zelf online in te schrijven dan doen we dat graag voor u. Gewoon even een tijdstip afspreken om langs te komen (we hebben als vrijwilligerswerking geen vaste openingsuren).
Vergeet niet om de identiteitskaart (rijksregisternummer) van de deelnemer mee te brengen.

Alle aspecten zoals de inschrijvingsperiode en betaling blijven hetzelfde. Indien u een mailadres opgeeft krijgt u ook de bijhorende mails.

Inschrijven voor Sproet of Kastaar!!

Wilt je kind deelnemen aan een van onze weken Sproet of Kastaar dan moet er vooraf ingeschreven worden.