Sproet logo

Home
Sproet info
Kastaar info
Adventure!
Aanbod 2020
Inschrijven
Foto's
De organisatie
Contact
Monitoren
Bestuur


Laatste aanpassing:
 
Reeds bezoekers op deze site. 

Kastelse Kastaars

Wie? - Wat? - Waar? - Wanneer? - Inschrijven!

Wie wordt Kastaar?

Een Kastaar is een 13 of 14 jarige jongere uit Kasterlee, Lichtaart of Tielen die maar al te graag een zomerse avonturenweek wil meemaken.

Te groot voor Sproet en te klein voor vakantiewerk?
Kom bij Kastaar!
Top

Wat doet een Kastaar?

Heel veel plezier maken in een groep van 22 leeftijdsgenoten. En avonturen beleven onder leiding van twee monitoren. Een week Kastaar omvat minstens een tweedaagse tocht, een uitstap, kampvuur, zelf koken. Activiteiten zoals een vlottentocht, muurklimmen, kanovaren en death ride stonden de afgelopen jaren op het programma, maar ook een dorpsspel en een (spontaan) vrij podium op de Blankenbergse dijk. Een Kastaar laat zich niet kennen.
Top

Dansende Dames

Waar verzamelen de Kastaars?

Onze uitvalsbasis is dit jaar loods "vlag" op de Hoge Rielen, vlakbij de ingang Ossegoor. Maar het liefste trekken we voor onze activiteiten de wijde wereld in.
Top

Wanneer gebeurt het?

De twee Kastaar weken vallen steeds in augustus. Welke twee weken precies kan verschillen, kijk daarvoor naar de specifieke informatie voor een bepaald Sproetjaar.

Een Kastaardag duurt van 9 tot 17 uur, behalve op donderdagavond want dan is er een tweedaagse met overnachting voorzien.
Top

Cool man!

Inschrijven voor Kastaar!

Je schrijft steeds in voor een volledige week Kastaar. Wil je twee weken meemaken dan kan dat natuurlijk. We zorgen ervoor dat beide weken een verschillend programma hebben.

Op de "Inschrijven" pagina vind je alle praktische info in verband met inschrijven.

Voor meer informatie over de werkingsweken, kostprijs, enzovoort surf je naar "Aanbod 2020".
Top

Hoog en droog