Sproet logo

Home
Sproet info
Kastaar info
Aanbod 2023
Inschrijven
Foto's
De organisatie
Contact
Animatoren
Bestuur


Laatste aanpassing:
 
Reeds bezoekers op deze site. 

Sproet zegt U?

Wat? - Voor wie? - Waar? - Wanneer? - Meebrengen? - Inschrijven! - Sproetlied

Wat is Sproet?

Heb je zin in een week vol toffe spelletjes? Of wil je keihard ravotten in de bossen? Is knutselen je ding, of hou je van een verkleedpartij en een toneeltje? Zingen en dansen? Plonsen in de zwemvijvers?

En dit alles het liefste samen met een pak kameraadjes en een stel toffe animatoren?

Dan is Sproet er voor jou!
 

Groepsspel

Wie mag er Sproeten?

Als je in Kasterlee, Lichtaart of Tielen woont of naar school gaat, en dit jaar 6 tot 12 jaar oud bent of wordt, dan kun je Sproeter worden.
Top

Happy faces

Waar wordt er gesproet?

Wij sproeten op het domein Rulheyde, middenin onze gemeente. Daar rijden geen auto's en is er volop bos, gras en duin om te ravotten.

Als het mooi weer is spelen wij zo veel mogelijk buiten, maar valt er een keertje regen dan kunnen we binnen zitten in onze chalet of onze circustent. De monitoren hebben hiervoor een regenprogramma voorzien.
Top

Kabelbaan

Wanneer kan ik Sproeten?

Sproet gaat door tijdens de vier volle weken van augustus, telkens van maandag tot en met vrijdag. Op feestdagen (15 augustus) is er geen Sproet.

Het Sproetprogramma loopt van 9 uur 's morgens tot 5 uur in de namiddag, maar je kunt al vroeger komen (vanaf 8 uur) en ook langer blijven (tot 6 uur).

Top

Knutselen

Wat heb ik nodig?

Het allerbelangrijkste is ... je blij gezicht.

Vergeet je knapzak met je middageten niet. Drank kun je meebrengen of ter plekke kopen. Ook krijg je een lekker en/of gezond vieruurtje van Sproet.

Ravotkleren die tegen een duwtje, een vlekje en een druppel kunnen zijn echt wel nodig. Het modieuze Sproet T-shirt is vrijblijvend te bestellen bij inschrijving.

Snoep, zakgeld, gameboy, GSM ... laat je best thuis.
En misschien kun je het Sproetlied al wat oefenen.
Top

T-shirt demonstratie

Inschrijven?

Inschrijven voor Sproet doe je steeds per week. Elke kandidaat-sproeter kan inschrijven voor een of meerdere weken Sproet. Het aantal deelnemers per Sproetweek is beperkt.

Op de "Inschrijven" pagina vind je alle praktische info in verband met inschrijven.

Voor meer informatie over de werkingsweken, kostprijs, enzovoort surf je naar "Aanbod 2023".
Top

Kleiwerk